Kaptein Noah & den flytende zoo

Årets happening ved Straumen skole er Oppsetningen av musikalen «Captain Noah & The Floating Zoo».

Øvingene er godt i gang og både elever, lærere, foreldre og innleide ressurser står på for å holde tidskjemaet. På bildet til venstre er promotor for prosjektet, Aslaug Winther, i gang med gjennomgang av sangtekstene og koreografien med noen elever i ungdomskolen.

Det er ikke alltid like lett å holde orden på så mange elever, når frafallet er stort for en dag for de som har regien for stykket. men alle er veldig positivt innstilt på å få tingene på plass så da går det som regel greit.

Under øvingene hadde vi besøk av 2 engelske og en nederlandsk lærer som hospiterer hos oss hele denne uka. De var publikum under øvingene og så ut til å kose seg.

Søndag 6. juni hadde vi stor øving på Rådhuset. Nå var vi samlet alle som har roller, som sminker, som lager kostymer og kulisser og som styrer med lyd/lys.Litt mørkt til å ta bilder, men her ser vi Alle elevene med roller i stykket samlet foran arken med «Gud» i bakgrunnen. Ingen hadde sminke og kostyme i dag. Men i morgen blir det generalprøve og da er alle sminket og alle har kostyme på. For mange ble det mye venting. Særlig de som hadde kostyme og kulisser og ansvarlige for kafé på forestillingene. De benyttet tiden til andre ting. Selv de minst var med hele tiden og for små krabater er det ikke lett å være fullt konsentrert om alt som skal skje hele tiden. Men synge kan de! Her er solistene fra småskolen fremst. Musikk fra eget miniorkester har vi også. De sammen med lyd og lysteknikere er lånt inn eksternt for denne forestillingen. I tillegg har vi instruktører og foreldre som lager kostymer og hjelper til med sminke etc. Her er noen bilder fra sminkeprøvene.